Dagens makeup

 



Molly


Pretty baby

Snälla? Pretty please? Gulligasötafina?



Make-Up Store Lipstick "Pretty baby"

/Molly


Det här med konflikter

Jag är inte rädd för att bita ifrån när jag tycker något är fel. Jag brusar lätt upp och har temperament som en italienare. Därför lackar jag ur fullständigt när människor är idiotiska mot mina närmsta - jag blir tokig. 

Personer som är dumma i huvudet göre sig icke besvär när det gäller mina darlings. 

Jasså, ni har dödslängtan? Then go right ahead

/Molly


Rädda mig

Tröttheten igår var en barnlek jämfört med den jag känner idag. Jag står helt maktlös inför den idag, inte ens tre koppar starkt kaffe har hjälpt. Vad gör man när inte ens kaffet - livlinan - finns där när man som mest behöver den?

Jag lade mig alldeles för sent igår och kombinerade dessutom det med att gå upp fruktansvärt tidigt. Återigen kändes det som ett skämt när väckarklockan ringde (jo, jag har nog ett vagt minne av att den gjorde det) och jag tänkte att det snart kommer hoppa fram en lustig man i skägg och hatt och ropa "Hoho, det är på skoj, fortsätt sova din lättlurade idiot!".

In my dreams.

Det hoppade inte fram någon lustig, skäggig man, för det var inget skämt. Jag var tvungen att gå upp även idag, trots den enorma smärtan det skulle innebära.

Om jag hade påsar under ögonen igår, är det ingenting mot de säckar som hänger där under idag. Jag ser ut som en sablarns blodhund - inte ens Make-Up Stores Cover All Mix kan rädda mig ur det här.

/Molly

Charlotte Olympia

De här gullungarna skulle inte sitta helt fel. Gulligt pris också...

 


Molly


Too good

Den här morgonen går från klarhet till klarhet! Vad stå på skrivbordet när jag kommer om inte: En påse ifrån tidningsredaktionen - fylld med nagellack, ögonskugga, schampo, balsam, foundation, body milk (den luktar vanilj och vit choklad!) med tillhörande shower-gel, brun-utan-sol-spray och läppstift!

JÄVLAR! Det är som att gudarna gillar mig idag eller något. Vem vet vad som kan ha förändrats när dagen nått sitt slut. Förmodligen har jag hittat the love of my life, blivit stenrik och fått en egen lägenhet. Life is treating me well!

Jag återkommer med resultat.


Dagen kunde inte ha börjat bättre

Vaknade klockan 05.35 av väckarklockan och var så överjordiskt trött att det kändes som ett skämt. Jag låg där i sängen och förstod inte hur det kunde vara möjligt att natten kunde svischa förbi i ljusets hastighet. Jag var ju för fan tröttare än när jag gick och lade mig! Är det verkligen rättvist? Hur som helst kravlade jag mig ur sängen likt Gollum, med siktet inställt på duschen. Skulle jag somna på vägen dit? Ramla ihop som en liten hög och börja snarka ljudligt på hallgolvet? Den risken fanns, men som genom ett under hamnade jag till slut i badkaret, sittandes i fosterställning. Jag misstänker att jag såg rätt attraktiv ut där jag satt, fortfarande skrämmande lik Gollum och med påsar under ögonen.

Sedan skedde miraklet. Jag stapplar ner i köket, möjligen aningen mer vaken än tidigare, eller åtminstone mindre sovande. Där får jag en kopp kaffe.

Plötsligt kändes vädret inte så grått, håret inte så platt och påsarna under ögonen inte lika påtagligt hängiga. Mina ögon öppnades upp, medvetandet kom tillbaka och jag kände plötsligt att jag skulle överleva dagen.

Det måste väl ändå betraktas som ett mirakel? Människan som först upptäckte kaffe borde bli helgonförklarad.

Söt grabb.



/Molly


Brungrå historia





 

Make-Up Store High Tech Lighter "Platina"
MUS eyedust "Mercury"
L'Oréal Quad Pro "Blue Eyes"

Molly


Det går vägen

Just nu kan jag släppa oron och nervositeten! Efter snack med både vänner i Australien och vänner som ska dit nästan samtIdigt som jag känns alt bara sjukt roligt.

FAN I HELVETE VAD KUL DET SKA BLI!

JAG VILL FORTSÄTTA SKRIVA MED VERSALER BARA FÖR ATT JAG ÄR SÅ TAGGAD! GAAAAAAAAAAAAAAAH!



/Molly - i extas

Dagens Australienfundering

I Australien finns det så bisarrt mycket farliga djur. Kolla in den här artikeln till exempel:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7032649.ab 

Känns stabilt!



Ett litet råd på vägen

Okej, jag har nu gjort ett litet misstag. Om det är någon som funderar på att gå till Make-Up Store på lunchen, men inte får spendera ett öre - DON'T DO IT. Jag sitter här och skakar och känner begär efter ögonskuggor och eye-primers, ungefär på samma sätt som en narkoman längtar efter droger. I'm fucked. Ska jag klara av att inte spendera något den här månaden kommer jag behöva sitta i ett rum med kala, gråa väggar.

However, på min önskelista står nu:

- Make-Up Stores Blush "Apricot Sorbet"
- MUS Microshadow "Ruby"
- MUS Microshadow "Casual"
- MUS Eye Primer - tinted.

Håhåjaja, jag måste försöka ta tag i mitt beroende av kosmetika. Det är inte nyttigt att jag får hjärtklappning varje gång jag går in i en butik fylld av smink.

En lugnande kopp te, perhaps?




MUS "Ruby". Om någon vänlig själ vill ge den till mig blir jag inte ledsen, lovar.

/Molly

Att försova sig

Bara för att jag påpekade hur jäklarns pigg och glad och övertaggad jag var igår, är jag motsatsen till det idag. Dagen börjde så dåligt - en timmes extra sömn förvisso, men å andra sidan en timme mindre tid att fixa hår, sminka mig, inta föda, pilla mig i naveln och kubba runt i huset till hög musik. En förlust, med andra ord.

Nu blev det istället så att jag stressduschade, fönade håret utan någon som helst finess, smetade på ögonskugga i en oroande fart och satte på mig ett par jeans som är smutsiga på baksidan av vaderna. Det sistnämnda märkte jag inte förrän jag satt på det överfyllda tåget till jobbet och kunde då alltså bara rycka på axlarna - det är trots allt väntat att sådana missöden ska inträffa en morgon lik denna.

Jag tänker dock inte låta den här morgonen förstöra min dag. Istället använder vi ett av mina gamla favorituttryck och går sedan vidare: Det är bara att ta bajsmackan och hugga in.

Jag låter den meningen tala för sig själv.

Sminket igår

Mitt:



 

Make-Up Store (MUS) "Aquarius"
MUS "Pascal"
MUS Eyedust "Mercury"
MUS Glitter "Super"

Flisans:

 

MUS Eyedust "Mercury"
MUS "Flamenco"
MUS "Hyacinth"

/Molly

 


Normalt

- Jag blir ibland nästan hög av Tipp-Ex
- Jag visslar med i melodin av pip som frankeringsmaskinen ger ifrån sig.
- Jag svarar "Välkommen till xxx, det är Molly" på hemtelefonen.

Är det sådant som i dagligt tal kallas för arbetsskador?


Det här med att spara pengar

Jag har tjänat massor av pengar i år, faktiskt mycket mer än många andra. Om man jämför med Bill Gates är jag pank och jämför jag med gymnasieelever är jag som Krösus Sork.

När det kommer till att spara alla pengar jag drar in är jag inte speciellt duktig. Ändå sedan jag började jobba har jag haft visionen att spara många tusenlappar i månaden för att nu i höst kunna göra det jag vill (resa till Australien, obviously) utan att behöva ägna någon större tanke åt att pengarna inte ska räcka.

Rent objektivt kan man tycka att jag varit ganska duktig - jag har pengar så det räcker och kommer att kunna åka. Subjektivt däremot, ser jag hela sparprocessen som lite av ett misslyckande. Varje månad har börjat med att jag sätter undan en generös summa pengar på sparkontot. Därefter har jag, alltefter som månaden fortskridit, tagit ut en tusenlapp, en femhundring, två hundralappar - för att sedan i slutet av månaden inte sparat alls så mycket som jag från början tänkt mig.

Har jag så dålig karaktär att jag inte klarar av att spara pengar? Det är helt omöjligt. Jag kan vara så fruktansvärt diciplinerad när det gäller vissa saker, så jag kan inte riktigt ta in att jag är så överjävligt dålig när det gäller sparande.

Den här månaden kommer jag inte att spendera. Då gäller alltså benhårt sparande, ingen shopping, ingen fest, inga spontana latte-inköp, inga spontanpresenter till mina vänner, inget "men det är lugnt kompis, jag bjuder på den ölen". Den här månaden är jag sparandets ambassadör!

Ni hittar mig hemma, sittandes i soffan med ett glas vatten. Det är på sin höjd det jag kan unna mig i dessa tider. So long.


Brian Atwood

Denna vackra skapelse provade jag på i London i augusti. Behöver jag säga att jag blev pangförälskad?


To die for.


Mitt liv är färgglatt

När man somnar vid ett på natten och går upp halv sju, borde man inte vara lite trött då? Jag är pigg och glad som aldrig förr, dels för att jag älskar mitt liv och dels för att jag sitter och dricker en härlig kopp kaffe. Det känns himla fint, jag är glad i själen idag. Inget speciellt har hänt egentligen, det känns bara som att livet behandlar mig jävligt väl just nu. Det är väl fantastiskt?

Igår var det Colour Explosion-skiva. Sminkningarna blev kalasnygga, både Flisan och jag var mäkta nöjda med vad vi (läs: jag) åstadkommit med våra ögon. Dock blev de inte så totalfreakade som jag tänkt mig, utan mest färgglada. Borde man inte alltid sminka sig så? Bara dra på alla färger man kan tänka sig! Världen skulle bli som en enda stor pridefestival.

Själva studentskivan rådde det lite delade meningar om. Jag hoppade omkring som en boll och var på bästa festhumöret, hade antagligen kunnat stanna till stängning. Flisan tyckte att det var det sämsta hon varit på ("musiken suger Molly. Ärligt talat, vill du stanna kvar? Ärligt") "VAAAAA?" ropade jag och skuttade runt lite till. However, jag var tvungen att ge med mig. Jag vet hur hemskt det är att vara tvungen att stanna kvar på ett ställe man tycker är tråkigt, när alla är taggade utom man själv. Vi tog alltså tunnelbananen hem till Flisan och hennes pojkvän.

Flisan fick så dåligt samvete över att jag skulle sova på soffan, så hon bjöd in mig att sova i samma säng som hon och pojkvännen. Om han hade hoppats få leka doktor med henne igår satte jag rå-stopp för det - cockblock var ordet. Jag ber om ursäkt för det, men tackar för att jag slapp sova på den sneda soffan. Jag skulle nog ha vaknat upp med skolios då är jag rädd.

All kärlek till Flisan för att jag slapp en sned ryggrad.
 

Är jag förvirrad eller?

Ja, det vet jag ju att jag är, men vad hände just i inlägget innan?

Jag är helt överlycklig över att jag ska åka till Australien i augusti. Jag är överlycklig över att jag kommer få göra en sådan stor resa, att jag åker iväg alldeles själv på eget initiativ. Jag är asnöjd över att jag kommer träffa så många heta surfkillar och att de kommer lära mig att surfa. Jag kommer att hitta ett kul jobb och leva där utan problem. Såklart kommer jag att hitta en lägenhet eller något annat (ett tält? En låda? I don't care.) att bo i. Jag kommer att bli bästa vän med ormarna och hajarna så de kommer inte vilja bita mig.

Shortly: Jag kommer att bli världsvan, lära mig surfa, ha en het surfkille, bli asrik, bo i en lyxvilla och leva i lycklig i alla mina dagar.

Not too bad.



/Molly




Down Under

Australien var det ja. Vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv när det gäller Australien. Ena sekunden är jag eld och lågor och helt överlycklig över att jag ska åka, andra sekunden får jag ångest över att jag ska lämna allt och bara dra till världens ände.

Jag skjuter allting framför mig hela tiden. Visumet är inte ett smack svårt att fixa, faktum är att det är galet enkelt. Ändå känns det som ett stort projekt. Det gäller försäkringen också. Hur enkelt är det inte att bara ringa försäkringsbolaet och kolla vad jag behöver göra? Så enkelt!

Jag är livrädd för att åka iväg själv, att kanske inte hitta ett jobb, att lämna mina vänner och familj, att inte hitta en bostad, att bli uppäten av hajar och boxad av kängurus. 

Damn, jag får svettningar, ryckningar i ögonen och spasmer i armarna av det här. Mitt psyke och mina nerver är uppenbarligen inte tillräckligt tåliga. Hur ska det då gå down under? Blotta synen av en spindel kommer väl ge mig en hjärtattack och ett epilepsianfall. Det blir ju kul.

Snart börjar jag leva i förnekelse också: "VavadåAustraliennejjagvetintevadduprataromlämnamigifredhejdå"


Nu kan man börja tagga..

.. För ikväll är det Colour Explosion-skivan. Senila jag trodde ju att den var i fredags, men fick i sista stund reda på att den är idag.

Här hittar jag inspiration, Linda är så himla duktig.

Jag ska sminka både mig själv och Flisan ikväll och jag kommer inte ha några som helst limits. Jag sitter här på jobbet chh funderar för mig själv vilka färger som ska användas, hur skuggan ska läggas och vilket glitter som ska strös på. Flisan kommer att vara helt hjälplös och jag kommer gå bananas med alla färger på hennes stackars ögonlock.

Jäklar, det här blir roligt.

/Molly



Måndag - äntligen!

Något jag stör mig helt fruktansvärt på är människor som klagar på måndagar. Finns det något mer onödigt att klaga på egentligen? Det är en sablarns veckodag! I-landsproblem är inte ovanligt, men att klaga på att det är den första dagen på veckan tar ändå priset. Vad tänker ni göra åt saken?

Det mest irriterande med detta fenomen är att det är som att människor förenas i sin misär och hemska tillvaro på måndagar. Jag frågar "Hur är läget" (prutthurtigt) och den tillfrågade personen svarar "Ja, du vet. Måndag." 

Nej, jag vet inte alls! Jag vet inte att du blir självmordsbenägen och deppig i början av varje vecka, för att det är fem ynkliga dagar till fredag och att hela livet känns överjävligt på grund av det.

Ärligt talat, lever man endast för helgerna har man allvarliga problem som man verkligen borde ta tag i. Dessutom tror jag inte att folk tycker att det är så hemskt egentligen, utan klagar bara för att de förväntas göra det.

Folk tycker att jag är lite jobbig när jag går omkring och smajlar på måndagmorgnar, but I don't give a shit. Jag tänker inte ansluta mig till deras livshatande lilla grupp.

(Vad aggressiv jag låter. Har måndagshatet tagit tag i mig med?)

/Molly


Dagens sminkning

När man är uttråkad är det faktiskt rätt trevligt att bara ställa sig och mejka lite. Jag hade en timme över och lade då en naturlig skugga på ögonlocket och en blågrön eyeliner under ögat - ganska fint tyckte jag.

 

 

Jag gillar det skarpt.

/Molly


Full fart framåt

Nu har jag varit ute och sprungit med Ludde, cross country i skogen. Jag kände mig som hulken. Över stockar, stenar och rötter, ducka för grenar, hoppa över lerpölar, parera för att inte ramla, spotta, fräsa och flåsa - jäklar vad jag tog i. Min kropp bara värker nu, så jag känner mig hur duktig och hurtig som helst. Kalla mig bulldozern!

Målade mina läppar i rosa igår - det blev riktigt läckert.



Nu ska jag ut i solen eller något. Att sitta här som en potatis känns himla dumt.

Later,
Molly

Crescendo av vattenljud

I natt sov jag med sällskap - men inte vilket sällskap som helst. Jag sov i samma rum som ett akvarium med ett stort antal fiskar simmandes i det. Jag visste inte vad det innebar att ha fiskar som sovpartners, men det fick jag reda på i natt - den smärtsamma vägen.

När jag lade mig lät det inte så mycket om akvariet. Pumpen som förser fiskarna med syre gav bara ifrån sig ett ganska försiktigt porlande ljud. Piece of cake, tänkte jag, intet ont anande om vad som väntade. Efter att ha legat i sängen i ett par minuter kändes det som att pumpen fick extra energi - bara för att det var så tyst i rummet kändes det porlande ljudet helt öronbedövande! Det var som att pumpen jävlades med mig; "inte fan ska du få sova, dream on!". Jag lade kudden över örat, men det hjälpte föga. Vattenpumpen gjorde sitt bästa för att låta mig ligga sömnlös - det var som att hela havet stormade!

Jag blev nästan desperat - behövde fiskarna verkligen så jävla mycket syre? Vad händer om jag drar ur kontakten? Skulle de överleva, bara bli lite trötta? Eller ligga i dödskramper på botten av akvariet och kämpa för sina liv?

Nej, jag kunde inte dra ur kontakten. Jag skulle inte kunna ta död på ett helt fisksamhälle. Det skulle kännas som folkmord, god damn it. Det var bara att lägga sig under täcket, svälja sin stolthet och bittert viska till vattenpumpen: "So you win, vattenpump. You win".

/Molly




Aquarius

Jag provade just den nya nya ögonskuggan och gillar resultatet skarpt!


 



Make-Up Store Microshadow "Pascal"
Make-Up Store Mictroshadow "Aquarius"
Clinique colour surge eye shadow duo "Mystic Blue"

/Molly

Make-Up Store - the best a woman can get

Nu är jag nära extas - jag har varit på Make-Up Store. Jag hade kvar 500 härliga kronor av mitt presentkort där och dem var jag givetvis snabb med att spendera.

Inköpt:

- Make-Up Stores "Cover all mix". Legendarisk concealer uppdelad i tre delar: en röd (mot blå partier), en aningen grönaktig (mot röda partier) och en beige (vanlig concealer). Jag har provat den nu och den var till och med över förväntningarna. Helt fantastisk!
- Make-Up Store ögonskugga i färgen "Aquarius" - gelet turkos skugga som kommer bli helt underbar på ögat. Den invigs på Colour Explosion-skivan på måndag, for sure.
- Make-Up Stores glitter i färgen "Super". Kommer också att användas på måndag.

Aquarius:


Cover all mix:



/Molly




Lite ost och vin någon?

Jag skulle kunna sätta mig och dricka vin och äta ost igen - as we speak.





Nu ska jag sminka mig, återkommer med resultat.

/Molly


Life could be worse

It's a beautiful day people!

Jag och Kakan har varit ute på powerwolkpromenad med ploppens vovve Ludde och det gick i en jäkla fart. Vi svettades (jag i synnerhet) medan vi klättrade över rötter och stenar i skogen. Ludde fick en att känna sig som trög gammal mask då han sprang i cirklar kring oss i ett tempo som knappt gick att uppfatta.

Gårdagkvällen var så trevlig. Jag och ploppen åt chilimarinerade räkor innan Kakan anslöt sig till oss. Då hade vi dukat upp med ljus och mängder (ja, det var mängder) av olika kex och ostar. Vindunken med rosé stod strategiskt placerad på hörnet av bordet för smidigast möjliga påfyllning. Påfyllning blev det sannerligen där vi satt och hade spa-session. Fötter badades, peelades och smörjdes, naglar på både tår och fingrar blev uppsnajdade med nagellack och ansiktesmaskerna gjorde våra söta små fejjor ännu sötare.

Fredagsglamour på hög nivå! Nu känner jag mig som en prinsessa.

pin-up.jpg pin up image by jadoremoi12_2007

/Molly

Djuriskt snygg

Dagens Dojja - hotter than hell.


/Molly


En liten fundering

Jag har tänkt på en sak - det gäller människor som spelar instrument. Varför, ja varför, väljer någon att spela ett instrument stort som ett hus? Ett instrument som är så ofantligt stort, att man behöver en vagn för att frakta det någonstans och som tar upp hela trottoaren när man har det med sig! VEM VÄLJER DET? Det är så sjukt.

När jag var ute på lunchen såg jag en man gick och släpade (släpade!) på en stor cello. Han såg så självmordsbenägen ut att jag nästan ville gå fram till honom, lägga en hand på hans axel och säga "Det är bra nu. Nu räcker det med skiten.". Han skulle ha varit så tacksam. Jag lovar att han inte ens vill spela det där dumma instrumentet, utan att hans dominanta föräldrar tvingade honom när han var liten. Sen blev han ju stuck med den där stora klumpen till cello.

Jag gick inte fram till honom, hade faktiskt godis att inhandla till kontoret. Får mina medarbetare inte sitt fredagsgodis väntar väl ett nackskott i gryningen för mig. Jag har väl inte dödslängtan heller.

/Molly

Min nya älskling

Jag kommer aldrig mer att behöva ett annat lack.





/Molly - in love


I rest my case

... för jag är ju fan uppenbarligen senil! Jag glömde det viktigaste, som verkligen borde finnas med på listan i det förra inlägget:

DET ÄR LÖNING IDAG! Sablar vad skönt - tiden av fattigdom är över för den här månaden. Nu kan jag pusta ut, kampen är över.

Vad puckad jag är som glömde.

/Molly

Den tjugotredje april är en bra dag

Världen idag är lite finare för att:

- Jag har orangea naglar. Det är fabulous.
- Vädret utanför får mig inte att vilja förbanna hela världen. Det råkar faktiskt vara sol (men fortfarande så kallt att man kissar på sig av ren förskräckelse)
- Kakan är tillbaka i Stockholm och jag ska leka med henne ikväll.
- Ikväll ska jag ha spa-session med Kakan och Ploppen, dricka rosévin (yes, det har blivit ett beroende) och äta ost.
- Jag har tagit den första koppen kaffe och den var rackarns god. Jag tror att jag ska viga mitt liv åt smink, kaffe och skor. Det är liksom mitt kall.

Arrivederci.



Stämningshöjare i vardagen

Så var det hockey igen. Ploppen sitter och är så exalterad här att jag undrar om hennes hjärta kommer palla med. Jag sitter bredvid och försöker se snäll ut, ge lugnande inverkan eller nåt. Lillasyster sitter med en hamster i knät, eftersom hon påstår att han ger tur. En maskot i form av en vit och lurvig hamster kan ju inte slå fel.

På mitt jobb sitter en tidningsredaktion - en tjejtidningsredaktion. Det är helt bisarrt vad mycket roliga presenter de får skickade till sig av märken som L'Oréal, Dior, Chanel - you name it. De får smink, hårprodukter och hudkrämer i mängder och varje gång jag ger dem påsarna med härligheter blir jag så avundsjuk och nyfiken att jag kryper ur mitt eget skinn.

Idag kom det en fantastisk påse från L'Oréal. Jag gav påsen till en av tjejerna, i vanlig ordning, och gick sedan tillbaka till min plats. Då hände det underbara. Hon kommer till min plats och ger mig en ögonskugga och ett nagellack! Den tjejen kommer hamna i himlen - det var höjden av gullighet.

Mitt smink igår:



/Molly


Cravings

Jag vill köpa skor.


Ett bittert uppvaknande

Jag har kommit till insikt.

Ingen är så senil som jag. Det är helt skevt. Jag trodde att jag skulle på Colour Explosion-skiva imorgon, men nej. Den är på måndag! Personen som har denna skiva har sagt till mig kanske 10 gånger att den är den tjugosjätte april, men eftersom jag som sagt är senil går det snett ändå. Det är som att informationen jag tar emot omformateras i min hjärna och ändras till det som passar bättre för mig. För visst vore det enklare om den var på en fredag istället på måndag? Naturligtvis.

Nu när jag vet att jag är senil kanske de andra ålderstecknen inte kommer lika överraskande. Om jag vaknar upp imorn med en bruten lårbenshals och djupa rynkor i hela ansiktet kommer jag bara att rycka på axlarna.

Det är helt i sin ordning.

/Molly

Tackar som frågar, fucker.

När jag sitter här i receptionen på företaget där jag jobbar, hälsar jag på människor direkt när de kommer innanför dörren.

Jag: Hejhej, hur är läget?
Människa som kommer in: Det är bra.

Jaha.

JA DET ÄR BRA MED MIG OCKSÅ, TACKAR SOM FRÅGAR.

/Molly

Lycka enligt en nioåring

Expressen: Kungen kallar Jonas till möte på slottet.

Intressant. Jag kan tänka mig att det är lite, eh, stiff mellan kungen och hans blivande svärson. Fantastiskt roligt kan jag tänkamig att det är. Antagligen väntar bödeln innanför portarna i slottet, redo att likvidera Jonas på två röda sekunder. Eller är det kanske kungen själv som kommer ta saken i egna händer? Tiden får utvisa.

Jag stör mig på att Jonas väljer att vara otrogen med värsta bottennappet. Han har redan en snygg, duktig och stenrik tjej, som dessutom råkar vara prinsessa, men går ändå till en liten norska med sneda tänder. Samma sak  med Tiger Woods! Han har också värsta svenska puman, men hamnar ändå i bingen med Tjejerna Som Gud Glömde. De lever uppenbarligen sina liv i ständig förvirring, både Jonas och Tiger.

Efter att igår kväll frossat i räkor och rosé (äntligen har rosésäsongen börjat, som jag längtat!) skulle jag natta lillasyster. När jag sitter där på sängkanten som allra bäst, harmonisk och mysig, ställer min lillasyster Frågan Som Jag Inte Ville Ha: "Vad är en hora?".

NEEJ! Måste jag ta blommor och bin-samtalet med min egen syrra? Låt mig slippa, God fucking damn it!

Molly: Eeeh... Ja, det är väl när killen betalar för att få pussa och krama.. och kanske lite till... på tjejen. Utan att hon kanske vill. (Hoppas frenetiskt att hon inte ska kräva ytterligare förklaring)
Lillasyster: Men vadå. Betalar han för att han tycker att hon är snygg och för att typ bli ihop med henne?
Molly: Ehm, ja inte riktigt bli ihop kanske (fuuuck) utan snarare bara för att få vara med henne en stund.
Lillasyster: Men kan man sluta vara hora då? Typ bli kär i killen och skaffa barn och gå på Gröna Lund? Och typ flyga flygplan och så?

Gröna Lund och att flyga flygplan - lycka enligt en nioåring.

Molly
   







Kaffe och kakor

Kakan har åkt till Sveriges framsida (baksida om du frågar mig) för att hänga med sin grabb. Stockholm är en så jäkla tråkig plats utan Kakan så jag föreslår att hon kommer hem bums. Kak-fan, du får inte hålla på och fly 08-nästet så här länge, det är inte bra för mitt psyke. Jag kokar över och blir snart ett psykfall, var så säker.

Jag har precis tagit dagens första kopp kaffe (yes, rätt starkt eftersom klockan är halv tre) och jag känner att den koppen gjorde mig helt lycklig. Kakor och kaffe, det är grejer det.

Molly


Taking a break

Efter ha stått och beundrat min sminkning i några minuter (den är rackarns snygg idag) gick jag ut på lunchrast, vilket idag kändes extra angenämt. Jag trotsade den här månadens pengabrist och gick och köpte mig en jeansväst. Damn vad snygg den är, sitter här och gottar mig i det. Den åker på redan på fredag på studentskivan. Sure, det var tema Colour Explosion, men det kan inte hjälpas. Jag ska ha den sablans jeansvästen. Try to stop me liksom. Sminket kommer vara så fabulous att jag taggar för det redan nu. Attans maränger, det blir riktigt gött.

Så var det planeringen inför Australienresan ja. Det känns så jäkla stort att jag inte vet i vilken ände jag ska börja. Bak eller fram? Vänster eller höger? Snurrigt.

/Molly

Mardrömmar

I natt drömde jag att jag tog en simtur. När jag kom upp ur vattnet hade alla mina naglar gått av, de slutade på hälften av fingertoppen (är det ens fysiskt möjligt?). Det var fasansfullt!

Drömmer jag mardrömmar om att mina naglar går av? Pathetic.

Molly

Bra jobbat!

Jonas Bergström. Vilket snille va? Går och nuppar med en norsk jente på sin Åre-semester, när han redan har en prinsessa. Jag har lite svårt att förstå hur han tänkte. Insåg han inte att alla skulle få reda på det, eller brydde han sig inte om det? Jag kan inte bestämma mig för om han är naiv, ovanligt korkad eller bara sjukt ignorant.

Den där bruden Tora då. Jag suckar mig igenom hela artikeln i Aftonbladet om henne - det är som ett stort skämt. Hon säger att hon inte visste om att det var Madeleines pojkvän och att hon aldrig skulle ha rört en upptagen kille. Men yeah right! Jag lovar att hon hoppade av glädje och ropade "score!" inne på sitt hotellrum så fort han lämnat henne. Ännu roligare är hennes förklaring till varför hon går ut med det: Det är för Madeleines skull. Eh? Är det därför du går ut i Se och Hör, ditt pucko? 

Det är så genomskinligt. Det du är kallas inte omtänksam, Tora, utan PR-kåt.

Molly

Colour explosion

På fredag ska jag på studentskiva, vilket känns ganska knasigt eftersom det var ett tag sedan man var på en sådan. Temat är "colour explosion" vilket ju är hur roligt som helst! I kommer att go wild med både min egen och Flisans sminkning - vi kommer att se helt fantastiska ut.

Jag letade runt efter coola sminkningar att använda som inspiration, och hos den här tjejen hittade jag massor. Känner för att kubba hem nu och måla mig i hela ansiktet, så taggad är jag. På fredag hade jag tänkt mig något i stil med dessa två (bilder lånade av Linda):

 

Flisans ögon kommer att bli kalasroliga att sminka. Hon har ögon som får Bambi avundsjuk.

Molly



Socialt helt oacceptabla handlingar

Det finns vissa saker som man, när man befinner sig utanför sitt hem, aldrig, under några som helst omständigheter får göra. Vill du att människor ska se dig som en trevlig och normal människa, gör inte dessa saker. Vill du äckla människor omkring dig och framställa dig själv som helt socialt missanpassad: Do it. Dock inte framför mig, I'll kill you.

1. Snyta sig i luften. Åh, vad vidrigt det är. Människor som håller för ena näsborren och sedan bara tokfräser ut innehållet i den andra näsborren rakt ut i det fria. Hur tänker man? Att andra människor gärna vill se snoret fara genom luften som en klump och sedan landa på marken? Det borde bara straffbart.

2. Peta i näsan in public. HALLÅ? Alla ser att ditt finger befinner sig i din hjärna och rotar runt efter snuskigheter. Alla ser när du drar ut fingret och sen håller något mellan fingrarna. Alla vet, alla vill kräkas. Det är äckligt, okej?

3. Prutta in public. Finns det något värre än att gå in i någons pruttmoln? Vetskapen att man just inandats partiklar som befunnit sig i någon annans tarm för några sekunder sedan är så ofattbart motbjudande.

4. Bita på naglar och nagelband in public (det är många "in public"). I morse såg jag en kille som verkligen gnagde på sina fingertoppar. Sedan tog han bort fingret från munnen, granskade det och började direkt tugga på det igen. What the..?

5. Låta alla se ditt paket genom byxan - gäller killar. Urk. Det är inte trevligt när man får en kille mitt emot sig på tunnelbanan som har byxorna så tajt åtdragna i skrevet att man ser varenda lite detalj där innanför. Igår var jag tvungen att bevittna en man vars snabel sträckte sig ner längs hans högra lår, typ som att den försökte rymma. Jag skulle ha sagt något i stil med "Ursäkta herrn, men jag tror minsann att du har en rymmare därnere. Kanske är dags att tygla den lite?"

Molly

Hockeymatcher behöver inte betyda öl och rapar

Igår stod hockeymatchen mellan HV och DIF på schemat. Ploppen ville förstås titta, djurgårdare som hon är. Med tanke på att jag är gnagare bar det mig emot att ens tänka på att heja på DIF, men jag svalde min stolthet och bestämde mig för att vara lojal mot Stockholm åtminstone. Dessutom skulle väl ploppen kasta ut mig ur huset om jag visade alltför mycket missnöje.

Jag brydde mig inte speciellt mycket om själva matchen, utan tittade mest upp när ploppen gjorde ifrån sig konstiga och stressade ljud och utropade "MEN VAFAN" och "MATA IN ETT MÅL NUDÅ!" med jämna mellanrum. Om jag hade varit blind och inte känt henne över huvud taget, hade jag antagligen gissat att hon suttit där iklädd nätbrynja och emd en burköl i nypen.

Nej, ploppen och jag satt inte och drack öl och kliade oss i navelluddet. Vi adderade istället lite flärd till matchtittandet genom att måla naglarna och dricka rosévin. Fan, det är helt genialiskt.

Bästa citatet av kommentatorerna under hela matchen: "Han far omkring med sin lilla klubba som en elvisp". Hahaha, jag dör.

Molly


Med en doft av urk

Jag gick runt inne på Kicks på luchen idag. Jag kände mig harmonisk där jag strosade mellan nagellack och ögonskuggor. När jag gjorde det som allra bäst, ja då händer det ofattbara. Mitt i min inspektion av en himla härlig rosa dröm från Dior, känner jag ett moln - nej en dusch - av parfym falla över mig. Det var inte en liten försynt spray av fräschör, utan snarare en tungt moln, ungefär lika stort som Afrika. Jag vänder mig om förskräckt. Genom dimman som parfymen skapat ser jag en ful kvinna som ler mot mig och säger "oj, förlåt".

Nej, jag kan inte förlåta dig. Jag kan inte förlåta att du var så puckad att du inte vred på sprayflaskans topp så att du inte prickade dig själv med den snuskiga doften. Jag kan inte förlåta att du gjorde så att jag nu är tvungen att gå runt och lukta tantig lavendel hela dagen på jobbet (folk kanske tror att jag valt den själv. Tänkte du på det  asshole?) Jag kan inte förlåta att du tryckte så jävla hårt på parfymen att hela innehållet i den fula flaskan med den äckliga parfymen hamnade som ett täcke över mig.

Jag kan verkligen inte heller förlåta att du hade så dåligt omdöme att du valde att spraya ner just mig. De kallar mig aggro-Molly av en anledning. Bli inte förvånad om du hittar en bajskorv på din huvudkudde, du dumma människa.

Molly - stinkade av parfymen som Gud glömde.


Idag är jag halv

Jag flyttade över till Pia Plopp igår, för ett litet miljöombyte. Allt var prima, tills jag upptäckte till min stora skräck att jag glömt mitt smink i huset jag lämnade.

Helvete.

Jag blir handikappad utan min necessär med smink. Det kan tyckas ytligt, patetiskt och hemskt, men det är sanningen. Det är tur som fan att ploppen har ett sminkutbud att dö för, annars skulle jag väl ha satt mig på badrumsgolvet och gråtit av uppgivenhet.

Min handväska är förfärligt tom denna måndag.

Tribute till Barbie

Fick just två böcker av min pappa, en ren spontanpresent. Den ena var "Boken om Barbie". Jag älskar Barbie. Jag vill faktiskt gå så långt att jag påstår att hon är den bästa leksaken som någonsin skapats. Hon är snygg, alltid dressed for success, framgångsrik både inom skolan, poliskåren, som flygvärdinna, som badvakt, kock, cowboy, som astronaut - Barbie gör allt! Alla borde egentligen ha den bruttan som förebild, för henne finns det inga gränser i livet.

Barbies pojkvän - vilken stjärna. Min Ken-docka hade vattenkammat hår, bar överkropp och ett par silvriga badbyxor. Ingen annan än Barbies kille kan få ett par silvriga badbyxor att funka. Jag har dock mina funderingar om Ken verkligen är helt straight. Haha, jobbigt för honom i så fall - jag tvingade honom att pussa brudar i alla år.
Molly


Make-up your mind

Jag tror just att jag kommit på det fyndigaste jag gjort i hela mitt liv. Kolla in rubriken liksom - genious!

Mitt smink igår blev kalas, jag hade så kul där jag satt framför spegeln och suddade och duttade och smetade. Jag kan inte förstå att jag inte kommit på tidigare att grön ögonskugga är den bästa stämningshöjaren någonsin - näst efter att köpa skor förstås. Grönt är helt fantastiskt! Jag känner på mig att min smink-vår är lovande, för jag har så mycket blomstrande idéer på den fronten att jag nästan hoppar ur brallorna av ren exaltation.

Damn I'm good.







Make-Up Store Microshadow "Pascal". Ljusgrön skugga över hela ögonlocket. Så fin att man blir glad i hela magen!
Make-Up Store Microshadow "A girl's best friend". Mörkgrön skugga i globlinjen, fungerar grymt tillsammans med förstnämnda.
Make-Up Store Eyedust "Champion". En ljust bronsfärgad skugga som ger ett helt bisarrt bra skimmer. Fab!

Molly

Hell yeah!

Efter att ha legat som en darrande liten fisk igår kan jag knappt vänta till jag får sticka iväg och träffa tjejerna. Jag är till och med taggad på att duscha och föna håret efter. Tänk vad en liten äcklig magbakterie kan göra för motivationen!

Damn, mitt smink kommer också bli grymt. Jag är med ögonskuggor som jag är med skor - can't have enough of them. Dagen jag blir miljardär kommer jag att spåra ur så brutalt med mängden skor och smink jag köper. Att jag har 50 par skor redan nu (när jag definitivt inte är miljardär) bådar himla gott inför framtiden. Jag kommer bara bli gladare och gladare för varje par skor jag köper.

Det är bara en tidsfråga innan jag har dessa.

 





Molly


Uppåt framåt

Seger! Jag har besegrat magsjukan. Jag spöade den, stampade på den, mosade den och fördrev den på flykt. Suck on that, flu-fucker!

När jag kollar på flygbiljetter till Australien kommer det upp många alternativ. Billigast (vi gillar billigt) är att mellanlanda två gånger, varav en gång i Abu Dhabi. Abu what? Var hamnar jag då? Jag tror faktiskt att jag föredrar att mellanlanda på en plats jag känner till, speciellt eftersom jag reser ensam. Jag vet redan nu att jag kommer vara stressad som ett as - då vill jag inte behöva fundera på var någonstans i världen jag befinner mig. Jag vill kunna säga vilket land jag är i om någon skulle behöva veta, även om jag bara kommer att vara där i några timmar. Det tycker jag känns rimligt.
    En annan billig variant är att mellanlanda i typ Bangkok, vänta där i tolv timmar - vänta, VA? TOLV timmar på Bangkoks flygplats, efter att ha flugit i tolv timmar från Stocholm och innan nästa tolvtimmarsflyg till Sydney? HELL NO! Vad ska jag göra där? Shoppa i tolv timmar? Pilla mig i naveln? Om man åkte två stycken hade det kanske det varit ett alternativ, men själv? Nej tack.

Det slog mig hur galet långt borta Australien ligger. Det är som ett skämt! Åker man till Thailand tar det ungefär tolv timmar och vid det laget tycker man att man nått världens ände. Thailand är halvvägs till Australien. Jag lär ju ha fått grått hår och rynkor när jag äntligen nått dit.

Molly

Blir jag straffad för nåt?

Helvetesnatt. Vaknar klockan ett av att magen vrider ur sig själv, så det var bara att köra spurten till toaletten och ja, spy. Sådär höll det på, timme efter timme. Sen när jag vaknar för 75e gången och inser att det är morgon, tänds ett litet hopp att det värsta kanske är över, att jag kan slippa sitta böjd som en krok över toan mer. Dumma, intet ont anandes lilla jag! Min mage hade inga planer på att lugna ner sig. Det var som att den skrek "Woo, fullt ös mödvetslös Molly, nu kör vi så det ryker!". Jag är uppenbarligen min egen mages lilla bitch, för det var inget jag kunde göra.

Efter den här natten är min kropp som en urvriden gammal trasa. Jag känner mig ungefär lika spänstig som klump med lera. Var är min privata massör? Jag behöver hjälp för att ta mig ur denna misär!

Molly

Molly goes down under

Så är visst ryktet - jag ska till Australien. I ett år. Jag förtydligar: ETT ÅR. Det är ju helt skruvat. Jag byter ut älgar till krokodiler, sälar till hajar, snälla, ofarliga spindlar till dumma, lifsfarliga spindlar...

... och tråkiga, bleka svennepojkar mot heta, solbrända surfargrabbar. HELLO AUSTRALIA!

Jag måste förstås genast börja planera. Vart ska jag, hur ska jag, när ska jag? Var ska jag mellanlanda? Vilket visum ska jag ha? Hur ska min bikini se ut?

Det finns många beslut att ta och saker att reda ut. Boy, this will take a while.

Molly


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0