Changed plans all over again

Nu är jag hemkommen från en släktträff i Blekinge, en ganska hysterisk sådan. Stugorna vi bodde i (ja, det var på en gigantisk camping - mindre roligt) var minimala och utan rinnande vatten. Det fanns endast två duschar för de många campingmänniskorna på området, som var större än Ryssland. Sängen jag låg i var som en half-pipe och jag låg alltaå dubbelvikt åt helt fel håll. Vädret var helt overkligt. Det var som om ett monsunregn, minus den varma temperaturen. Tolv grader och hällregn med andra ord. När det dessutom började hagla och blåsa kuling ville jag ge upp.

Lovely?

Not so much. Jag uppskattar min släkt och tycker att det är trevligt att träffa alla döva gamlingar och fina sysslingar, men det blir ganska långt med en hel helg. Räcker det inte med en middag? Jag ska kämpa för det till nästa gång.

På tisdag var det tänkt att jag, mamma och min syster skulle åka till New York, men det fick vi ställa in eftersom syrran är sjuk i lunginflammation. Bittert, surt och fanihelvetevadtråkigt, men Ne York finns kvar och vi får åka dit någon annan gång. Med tanke på att jag om en månad åker iväg Down Under ett år misstänker jag dock att det dröjer, hehe.

Dagens Australienuppdatering: Lugnt. Stabilt. En och annan lyckospasm har väl slunkit ut, men jag har lyckats hålla mig på mattan rätt bra. Jag har fått mina biljetter och så nu, vilket tog ett tag eftersom de tydligen inte lyckades skickas med mailen.

Vad behöver jag mer innan jag åker? Tåls att funderas på.

/Molly

So far so good, hey?

Jag hatar när jag inte sagt ett ord här på löjligt länge. Det blir för mycket att säga och jag orkar inte ens börja. Därför gör jag det enkelt för mig själv och skriver en lista på vad fasiken som har hänt de senaste veckorna.

- Semester. Det är fantastisk och jag vill nästan påstå att jag glömt bort känslan man får när man vet att man inte bara är ledig över helgen. Så. Jävla. Kung.
- Festat i skärgården. Segeltanterna och motorbåtsgubbar, solbrända bringor och hotta chicks med solblekt hår - det räcker som sammanfattning. (Plus hög musik, härliga onyktra samtal med syrran på bryggan och efterfest tillsammans med myggen).
- Varit på landet. Först nu har jag insett hur fruktansvärt fantastisk vår ö är, med 360 graders vy över horisonten. Den du!
- Varit i Göteborg. Ölat med min arabiska vän. Blivit bakis.
- Varit i Varberg. Underbar stad som jag ska återvända till om två veckor eller så. Fantastiskt var det, med olovligt badande på utomhusbadet.
- Blivit mindre blek. Ja, jag är inte direkt pepparkaka än, men det tar sig.
- Tagit bilder. Många tusen, nu när jag tänker efter.
- Sett min lillebror få svinkoppor. Eskalerande, galna svinkoppor. Kan ni undvika dem - do it. Det är inte sexigt, skönt eller roligt över huvud taget.

Det får räcka så.

Nu till det viktiga: Australien. Jag åker om drygt en månad nu och det känns fortfarande som att det kommer bli underbart. Varför har jag inte fått panik än? Med tanke på att jag ibland kan vara lika labil som en hackspett på amfetamin förvånar det mig att jag ännu inte har
1. Ballat ur.
2. Fått second thoughts.
3. Kissat på mig av rädsla.

Jag återkommer förstås med updates i frågan.



/Molly - snart på vift down under


Äntligen får jag svar!

Jag har suttit och undrat som en idiot - varför nuppar de inte i Twilight? Jag sitter på helspänn hela tiden under filmerna och hoppas att man ska få se lite passion, men lite sådana trevligheter får man visst inte avnjuta. Jahapp, har jag tänkt, vilken moralkaka till film.

Nu har jag fått svaret.

Stephanie Meyer, som ju skrivit böckerna, är MORMON! Äntligen förstår jag varför Edward och Bella aldrig kan få lite sexytajm. Släpp till nu Stephanie, låt de unga tu göka!

Ärligt talat, man ser ju att han vill.



/M


Martin Caceres

Okej, den här killen är hothothot. Alla gånger den snyggaste grabben i Uruguays fotbollslag. Dock ser han bara ut som taskig ungjävel som försöker sno ett litet barns boll på den här bilden. Caceres skrattar, medan den andra killen nästan börjar gråta och ropa på mamma.



Jag tror kanske att jag ska ta och gifta mig med honom, förutsatt att jag får snagga av hans hår. Det där ser för mjuk-lockigt ut.



/M

It's the mothafucking D-R-E

Den här låten kommer aldrig att bli dålig.



Levi McConaughey

Kan vi alla vara överens om att det här är världens sötaste lilla kille? Son till Matthew McConaughey och Camilla Alves.

  
 
KUL JUL att ens egna framtida ungar kommer framstå som schimpanser om man jämför med lille Levi.

Sen kan vi också konstatera att hans päron är hotter than hell.





/Molly

En bild för gamla minnen

Kakan, what to you say?



I say YES.

/M

Det här är humor på riktigt

 




Danne, vad hände här egentligen?

/M



Kangaroo attack


Igår när jag var på gymmet var det en ny kille som höll i passet jag var på - en aussieboy. Jag är redan medveten om att jag själv är svag för australiensisk engelska, men att det var så pass utbrett att varenda brud i lokalen såg ut som att de tänkte äta upp honom, visste jag inte. Förvisso sa han saker som "Yeeah baby" och C'mon guys", vilket triggade brudarna i lokalen till max. Han var liksom inte ens snygg, om man bortser från hans armar som såg att ha kunnat tillhöra Hercules. Kåtbockar till kvinnor.

Lustigt att när jag precis ska till Australien, börjar australienarna komma hit. Will there be any left when I arrive?

/Molly



Innan jag drar down under...

... ska jag:

- vara på landet. Rycka strömming, basta, ha spakvällar, dricka rosé. Inte så mycket mer än så, faktiskt. Kanske äta lite rökt sik när jag ändå råkar ha en fiskare på ön bredvid.

- fixa ett par nya iPod-lurar. De jag har nu trillar isär. En sovmask ska jag också ha, det finns inte chans att jag åker flygplan i två dygn utan en ful liten mask att gömma mig bakom när jag snarkar.

- åka till New York 26e juli. F y  f a n  v a d  u n d e r b a r t. Där har jag aldrig varit, men jag vet redan nu att det kommer bli magiskt.

- Roadtrippa till Varberg med syrran. Grymt. Jag har hört att det finns snygga grabs där - det återstår att se. Dock har vi bara boende två av tre nätter, allt är fullbokat. Löses genom tält på playan eller liknande trevligt alternativ. Från Varberg åker vi vidare till..

- ... Blekinge, där en släktträff äger rum över helgen. Vet inte vad jag ska tycka om det. Släkten i all ära, men räcker det inte med en kväll? Tidigare erfarenheter säger mig att det kommer bli ett inferno av kubb, boule och gamla minnen-snack.

Det dyker med allra största sannolikhet upp mer, men just nu står det stilla.

/Molly

En gammal tallrik

Den är ju fin och så, men ser man inte lite ut som en gammaldags tallrik i den? Vet ni vad jag menar?


En sådan här:



Det tycker i alla fall jag.

/M


Det kunde han väl ha sagt direkt

Jag har stalk-ringt Varbergs Vandrarhem idag för att boka boende till mig och syrran nu i juli. Kanske 15 gånger har jag ringt. Varje gång har jag kommit till samma trötta gubb-telefonsvararröst som säger blabla prova senare blabla. Så jag har ju lagt på. Provat senare. Tills jag en gång lyssnade jag klart på vad han sa:

- Receptionen är öppen mellan 16 och 19 på vardagar.

JAHA. Men vilken tur att jag suttit här och försökt få tag på dem hela lunchen.

/Puckot

Man har väl rätt kul







Älskar den översta bilden. Den är så härligt barnsligtsomrigochnördig.


One last week

Nu kör vi igång sista veckan innan semestern. WOOP WOOP TUT TUT WIHOO WALLAWALLA WEEIIIIIII FULLT ÖS MEDVETSLÖS MILDA MAKARONER OCH JIPPII.

Eller typ nåt sånt.

/Molly

Blått i solen

Jag älskar min nya ögonpenna "Crazy Lazy" och även min nya eyedust "Soft grass", båda från Make-up Store. Kolla i det här.





Kakans bronssmink var apsnyggt.

/Mollbollen

En helstekt gris perhaps?

Molly och Kakan om kvällens grillfest:

K: Vi ska väl kirra kött också?
M: Ja, attans maränger, det ska vi. Blodigt buffelkött serru.
K: Ja, en buffel ska vi ha.
M: Oslaktad? Eller ska vi ta med en gris att helsteka?
K: Vi tar med en levande som vi kan rida på. Det gäller att göra en bra entré förstår du. "Tja grabbar! Det här är min vän Kakan och hennes buffel!"
M: "Johan, har du en ställning vi kan spetsa upp vår gris i?" Sen står vi där och snurrar på grisjäkeln hela natten.
K: "Och gärna en STOCK som vi kan köra igenom den"
M: Sen sätter vi ett äpple i munnen på den.

Morbid humor någon?

/M


Och det upptäcker jag först nu

MAKE UP STORE HAR REA!

Jag gick bananas där inne. Oh sweet lord vad härligt det känns nu.

/Mollan

James Franco

I'd so tap that.



Vapen gör det bara bättre.

/M


Som på beställning

Jag ska fixa så att en sådan här kille:



... donerar en sådan här hatt:



... till en sådan här tjej:




Kakan ska få den finaste hatten av mig när jag kommer hem från Australien - whenever that is. Jag ska se till att det finns lite svett kvar från Hugh Jackman i den till dig också, Kakan. Bra va?


/M

Hatten av för oss

... eller typ hatten på. Jag gillar hattar, speciellt Kakans variant som hon använde varje dag förut. Den blev till en slokhatt efter alltför många nätter i regnet. Eller blev den kanske deppig av att behöva hänga på Kakans huvud hela tiden? Det är möjligt. Jag skulle också börja sloka om jag var tvungen att sitta där och dingla som en gam hela dagarna.



När ska du skaffa hatt igen cookie dough? Jag saknar tiden med hatten.

Nu ska jag slagga.

/M

I fulaste laget

Vi kan ju fortsätta på spåret vi kallar för "Oh shit Molly är verkligen ful idag".

Håret. Platt, ändå torrfluffigt. Fett, men ändå fnasigt. Lösning? Ingen. Jag som ska på fina franska restaurangen och äta snofsig mat - hade ju varit roligt om jag kunde få Heidi Klums-svall fixat, gärna nu.

Fejset. Nej, jag gillar inte när det ser ut som att jag blivit sminkad av en pårökt schimpans, jag bara gör inte det. Det känns inte flärdfullt.

Kläderna: Nyckelord: Stort. T-shirt. Chicago Black Hawks. Ja, det är sant.

Jag utstrålar inte direkt vitalitet och livsglädje idag, men det kan ju bero på att jag känner mig lika sexig som en lusäten gammal ryamatta.

/M


Unfair hair

Jag är nöjd med klippningen och slingorna jag gjorde igår men alltså... idag. Tiden att fixa håret räckte inte till i morse och jag sitter nu alltså här med håret i en knut.

Men det slutar inte där.

Jag har en så dålig hårdag att det till och med ser fult ut att ha det uppsatt. Håret ligger som en blond hjälm över skallen, det är som att jag sovit med en potta på huvudet. 


 

Amen tja.

Mår du lite illa eller?

Hittat på Aftonbladet:

Hon har varit sjösjuk i 9 år

Jane lider av ett ovanligt syndrom – hjärnan är i ständig obalans "En bra dag känns det som att vara på ett lugnt hav, en dålig dag står jag knappt ut".


Visst måste man väl få skratta lite åt det här? Hysteriskt roligt.

/M

RSS 2.0