Charlotte Olympia

De här gullungarna skulle inte sitta helt fel. Gulligt pris också...

 


Molly


Kommentarer
Postat av: Em

Hej!



Fixa bostad är inte svårt, men beror självklart på vad man har för budget och om man vill ha eget eller bara hyra rum ? Men bostad finns alltid att hitta. Självklart kan man gå genom mäklare som hyr ut men då är det kontrakt som ska skrivas på och så där, nu vet inte jag om du ska vara i just Sydney länge eller tänkt att resa runt, men det lättaste är ju att inte ha några kontrakt skrivna.



Dom flesta här i Australien använder sig av www.gumtree.com.au där man hittar privat annonser på lägenheter, delat boende etc. Vissa är allt inkluderat och en del får man lägga till och betala electricitet själv. Dom flesta är tillgängliga direkt! Svårt att hitta boende är det inte, inte som Sverige någonstans.



Jag jobbar på ett hospitality företag som skickar personal till olika stora event i Sydney, inom servering och bar. Det är helt casual och dom ringer upp när dom har ett event så kan man säga om man kan jobba eller inte. Sen jobbar jag även på en resturang i Manly, där jag bor.



Engelskt CV skulle jag absolut råda dig att skaffa, När man ska skaffa jobb här så är det lättast att bara gå runt och fråga, oftast brukar dom vilja att man lämnar CV då och sen kan dom ringa några dagar senare. Inom Hospitality branchen har jag uppfattat det som lätt att få jobb. Vet inte vad för slags jobb du vill söka ?



Hoppas det hjälpte :)



2010-04-30 @ 06:20:22
URL: http://emaustralia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0